perjantai 24. joulukuuta 2010

JOULUKALENTERI 23. ja 24. 12.Ihana, ihana joulukuu!
Kiitos teille mahtavat, taitavat tytöt, Lotta ja Aino!
En tosiaankaan osannut arvata miten hieno tästä joulukalenterivaihdosta tulisi. Olen joka aamu yllättynyt iloisesti ja ilo on pysynyt mukana koko päivän ja pysyy vielä pitkään. Todellakin, hymy tulee huulille aina, kun katson hienoja lahjoja mitä olen saanut.
Kiitos vielä koko sydämestä, ja ihanaa joulunaikaa teille! Samoin kuin kaikille blogissani kävijöille!

Tässä viimeisten pakettien aarteet:
Aino oli kutonut tällaisen uskomattoman hienon kaulaliinan. En ollenkaan ymmärrä miten tämä on tehty, mutta sen ymmärrän, että uskomattoman taitavasti se on tehty ja tavattoman kaunis se on. Oli pakko kuvata aiemmin saatujen sormikkaiden kanssa, kun sopivat niin täydellisesti yhteen.

KIITOS, AINO!
Lotan käsissä on syntynyt nämä suloisen nostalgiset sukset ja sauvat. Kaikki yksityiskohdat kohdallaan täydellisesti! Minulla oli tämänkaltaiset pikkutyttönä. IHANAT!

KIITOS, LOTTA!


Minä tein viimeiseen pakettiin keppihevoset.4 kommenttia:

asd kirjoitti...

Oih, niin aitoja! :o

Aino kirjoitti...

Kiitos itsellesi ihanasta joulukuusta! Iloisia aamuja on totisesti ollut täälläkin. :) Oikein rauhallista ja rentouttavaa joulun aikaa sinne!

Matxalen kirjoitti...

Preciosos. Merry Christmas

Lotte kirjoitti...

Kiitos sinullekin vielä tätäkin kautta! Näitä suloisia joulukuun aamuja muistellaan pitkään hymy huulilla :) Olen todella onnellinen, että sain olla mukana näin ihanassa vaihdossa, jossa olitte selvästi panostaneet pakettien sisältöön ja tehneet lahjoja sydämellä. Kiitos <3

Ihanaa joulua!